Kom in de maand oktober SAMEN afvallen en krijg beiden 2 dagen geheel cadeau!

Afslankmethode

foto12In 4 stappen naar een gezonde leefstijl!

De begeleiding draait niet alleen om de producten, afslanken is belangrijk, maar op gewicht blijven is voor de rest van je leven. Tijdens de begeleiding zullen we hier dan ook veel aandacht aan besteden. Het is een ‘way of life’ die mensen stimuleert om gezonder te leven en dit door individuele begeleiding vast te houden. Dit maakt dat een gezond en slank lichaam bereikbaar is voor iedereen.

Stap 1 – De voorbereidingsfase

Zodra je contact met ons hebt opgenomen kun je gelijk aan de slag. Je ontvangt van ons een weekprogramma van 1500kcal met een overzicht van koolhydraatarme en suikervrije producten. Dit programma biedt je lichaam de kans om de overgang naar een dieet van 800-900 calorieën te vergemakkelijken. De ervaring leert echter, dat als de cliënt contact met ons opneemt, hij of zij ook graag direct wil beginnen met het dieet en zo gauw mogelijk een afspraak wil plannen. Dan geven wij telefonisch advies om alvast te letten op de voedingsinname.

reep1Stap 2: Het afslanken

Het afslanken gaat beginnen! Er volgt nu een uitgebreid intakegesprek. De kosten voor dit intakegesprek bedragen eenmalig €25. Wij hanteren twee programma’s en stemmen met jou af welke bij jou past. Afhankelijk van het Straight away-programma gebruik je drie maaltijdvervangende producten per dag met een koolhydraatarme maaltijd als diner,bestaande uit 250 gram groente en 125 gram witvis/kip/vlees of vleesvervangers.
Het tweede programma is het 800 Kcal totaalvoedingsprogramma. Hierbij eet je alleen de maaltijdvervangers. Na iedere 3e week van het 800 Kcal totaalvoedingsprogramma, volg je één week het 900 Kcal programma (de balansweek).

Belangrijk is om minimaal 3 liter water te drinken (eventueel met Straight away Mix & Drink). Daarnaast mag je thee of koffie zonder suiker of melk (zoetjes en Stevia Sweet Drops mogen wel).
Tevens is het van belang, dat je alle voorgeschreven Straigt away maaltijden neemt. Wanneer je te weinig maaltijden neemt en dus eiwitten tekort krijgt, verbrandt je lichaam geen vet, maar breekt het je spierweefsel af.

De kosten per product variëren van €2,42 voor een shake tot €3,55 voor een kant-en-klare shake. Daarnaast kan je gebruik maken van extra producten, zoals een bouillon, drinkmix of onze Straight Away thee (fatburner, detox en easy digest).

Na de balansweek evalueren we of je jouw streefgewicht hebt bereikt en bepalen we of je nogmaals een periode van drie weken overgaat op maaltijdvervangende producten. Je wordt hierbij intensief door ons begeleid en geholpen en brengt wekelijks een bezoek aan ons waar je wordt gewogen en je behaalde resultaten worden gemeten. Daarnaast helpen wij je door middel van oefeningen en geven wij tips en extra ondersteuning tijdens de moeilijke momenten. Deze begeleiding is helemaal gratis.

rondje1Stap 3: Stabiliseren

Om je gewicht vast te houden is het belangrijk om geleidelijk over te gaan van de maaltijdvervangende producten naar reguliere voeding. Tijdens deze fase neem je steeds minder maaltijdvervangende producten. De fase kan verkort gevolgd worden (minimaal drie dagen) of wat langer (maximaal zes weken) na een periode van veel gewichtsverlies.
Daarna laten we je uiteraard niet vallen. Vanaf het moment dat je weer helemaal over bent gestapt op de reguliere maaltijden, krijg je bij ons binnen een jaar nog twee extra wegingen gratis.

Stap 4: Je nieuwe levensstijl

Deze fase is erop gericht om het behaalde streefgewicht ook daadwerkelijk te behouden. Afslanken is één ding, maar daarna op gewicht blijven is het belangrijkste. Wij bieden je een uitgebreid programma om op gewicht te blijven. Je leert alles over gedrag, voeding, hoe om te gaan met valkuilen en levensstijl verandering. Deze fase is opgebouwd uit de volgende componenten:

  • Levensstijl
  • Voeding
  • Beweging

Downoad HIER onze brochure!

Voordelen Straight Away

  • Heerlijke maaltijden in verschillende smaken en vormen, zoals shakes, soep, havermout, repen en warme maaltijden.
  • Onze producten zijn gezoet met Stevia, een natuurlijke zoetstof!
  • De producten zijn op een zuivere en verantwoorde manier geproduceerd waardoor deze pH-neutraal, glutenvrij en lactosevrij zijn. Juist door dit laatste hebben de producten een positieve invloed op de stoelgang.
  • Straight Away producten bevatten een hoogwaardige eiwit, waardoor het verzadigingsgevoel vergroot wordt.
  • Het is fijn om te variëren. Om deze reden werkt Straight Away voortdurend aan de ontwikkeling van nieuwe producten.
  • Het programma is zeer betaalbaar. En de begeleiding is, bij afname van producten, geheel gratis!
  • Door het programma kom je in de ketosefase (vetverbranding). Hierdoor ontstaat er een gevoel van welzijn. Het hongergevoel neemt aanzienlijk af. En je krijgt veel meer energie.

Wij zijn ervan overtuigd dat verantwoord afslanken beter, lekkerder en leuker kan, maar bovenal een stuk sneller. Het motto is dan ook: Straight away, leuker, lekkerder en makkelijker!