Kom in de maand oktober SAMEN afvallen en krijg beiden 2 dagen geheel cadeau!

Een dikke 10!

Deze kan wel weg šŸ˜‰

Via Facebook kwam ik terecht bij EenGoedGewicht. Een oud-collega van mij heeft jaren geleden het programma van Straight Away ook gevolgd en ik zag bij haar goed resultaat.
Ik wilde me graag jonger voelen en fitter. Ik had last van hartritmestoornissen en had vaak hoofdpijn. Daarnaast waren mijn ouders afgelopen zomer 50 jaar getrouwd en ik wilde graag iets leuks aan zonder alles te verbergen!
Nou, ik kan je vertellen, DAT is gelukt. Ik voel me nu echt super goed! Veel meer energie, geen hoofdpijn meer en vooral mijn hartritmestoornissen zijn veel minder geworden! Mijn streefgewicht was 70 kilo. Ik ben geƫindigd op 73 kilo en voel me daar prima bij, daar was het om te doen. Ook Inge adviseerde mij hierin om dit gewicht op peil te houden, omdat dit bij mij past.

Inge was voor mij die welbekende STOK achter de deur! Als het even minder ging was Inge er weer om mij op het goede spoor te zetten. Zij gaf mij altijd weer de motivatie om door te gaan. Ook het resultaat van wat te zien was op de weegschaal motiveerde mij weer om door te zetten.
MOEILIJKE momenten heb ik zeker ook gehad! Maar door de POSITIEVE begeleiding lukte het mij om de knop altijd weer snel om te zetten!

Kortom, Inge krijgt een dikke 10 van mij! Ik zou iedereen aanraden naar haar toe te gaan om de kilo’s vaarwel te zeggen! De begeleiding is SUPER! De producten zijn lekker! En het resultaat is FANTASTISCH: 19 KILO!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *