Kom in de maand oktober SAMEN afvallen en krijg beiden 2 dagen geheel cadeau!

Hans & Inge

Mijn naam is Hans Verver. Jarenlang heb ik allerlei diëten gevolgd. Elke keer kwamen de kilo’s er langzamerhand weer aan. Met Straight Away is hier definitief een einde aan gekomen. Ik raakte de kilo’s kwijt en leerde ook hoe ik een andere leefstijl kon toepassen. Ik merkte, dat ik het alleen niet kon. Ik had een coach nodig, die mij het steuntje in de rug gaf en vooral de juiste begeleiding gaf bij het aanleren van die nieuwe leefstijl. Dit is nu ruim 5 jaar geleden en sindsdien ben ik op gewicht gebleven. Ik ben hier zó enthousiast over, dat ik dit jou ook gun! Met hart en ziel zet ik mij samen met Inge in voor ons bedrijf.

hans

inge

Mijn naam is Inge Dekker. Ik ben de jongste dochter van Hans (en Geke). Vanaf mijn 10e heb ik allerlei diëten voorbij zien komen. Ik leerde al gauw veel sla en andere groenten te eten. Ik zag, dat mijn vader en zus vaak eten moesten afwegen. Het koste hun veel tijd. Wel gingen de kilo’s er langzaam af, maar na een tijd was dit niet meer vol te houden en vielen ze weer in hun oude eetpatroon. Dit wilde ik dus niet! Na mijn trouwen heb ik mijn eetstijl aangepast na alles wat ik geleerd had en verdiepte ik mij in gezonde voeding.

Ik was 6 kilo aangekomen en die moesten er dus ook echt af. Ik ging naar een slankclub, waar ik me overigens al slank voelde, en viel in een paar maanden tijd die 6 kilo af. Dit is inmiddels ruim 16 jaar geleden en sindsdien blijf ik op gewicht. Ik heb gezien wat een strijd het levert om steeds maar weer die kilo’s kwijt te raken. Sinds mijn vader en zus Straight Away hebben ontdekt is er definitief een einde gekomen aan hun overgewicht. Dit triggerde mij zo, dat ik met mijn hele hart “JA” zei, toen mijn vader mij vroeg samen EenGoedGewicht te gaan starten, nu ruim 4,5 jaar geleden. In januari 2012 opende wij onze deuren en in juni 2012 behaalde ik het diploma voor Gewichtsconsulente. Hiermee kreeg ik nog meer kennis om onze cliënten nog beter te begeleiden. Mijn passie voor gezonde voeding speelt een grote rol in mijn begeleiding.

Want: onze slogan is niet voor niets: EEN GOED GEWICHT IS GOUD WAARD!

Wat is onze missie?

Wij willen je graag helpen met afvallen. Samen bepalen wij jouw doelen en motivatie. Wij gaan aan jouw zelfvertrouwen werken door te kijken waar je knelpunten liggen. Op moeilijke momenten kun je altijd een beroep op ons doen, zodat je snel weer de draad kunt oppikken.

Afvallen lukt door verandering in gedrag.

Afvallen, verandering van je eetpatroon, gedrags- en denkverandering, gewichtsbeheersing en bewustwording van je waarde! Om tot afvallen en gewichtsbeheersing te komen is het belangrijk een aantal aspecten te leren:

Zet de knop om!

Ten eerste gaat het erom, dat je voor jezelf de bekende “knop” om zet. Dat zet je aan tot actie. Als coach helpen wij je om die knop in de juiste stand te houden. Wij willen je motiveren, een gezond eetpatroon aanleren, je helpen bij knelpunten, opdat je gedrags- en denkpatroon gaat veranderen. En wij willen je helpen je bewust te worden van wie je bent, dat je er mag zijn!

Wij zien in onze praktijk vaak een verband tussen hoe mensen over zich zelf denken en hun gewicht. Wij zien ook, dat wanneer onze cliënten afslanken, zij ook meer eigenwaarde en zelfvertrouwen krijgen. Hoe mooi is dat: het uiterlijk ‘krimpt’, het innerlijk ‘groeit’. En daar willen wij jou graag bij helpen!

Kennis, wat is gezonde voeding?

Over voedingsstoffen, koolhydraten en calorieën. Hoe lees je de etiketten op de verpakkingen? Welke voedingsstoffen heb je nodig en hoeveel calorieën? Moet je weinig eten of juist veel? Dat zijn allemaal vragen die aan bod komen tijdens ons coachingstraject.

Bewegen en sport

Hoe belangrijk is het dat je beweegt? Welke sport past het beste bij jou? Hoe vaak en hoe lang moet je bewegen en met welke intensiviteit? Met al deze aspecten gaan we aan de slag. En zo gaan we het bekende JOJO-effect voor altijd vaarwel zeggen!

Wij hebben er zin in! Jij ook?

Voel je welkom! De koffie en thee staan voor je klaar!