Kom in de maand oktober SAMEN afvallen en krijg beiden 2 dagen geheel cadeau!

Het verhaal van Jose

Iedere avond naar bed gaan met het voornemen: “morgen begin ik met afvallen” en dat jarenlang zonder dat het daadwerkelijk lukt. Ik wilde het zo graag en toch bleef ik hangen in mijn bovenmatig eetgedrag. Op een dag, terwijl ik me net weer had laten verleiden tot het eten van allemaal lekkere dingen, viel de folder van Straight Away op de deurmat. Mijn eerste reactie was: weer een dieetvorm met dure producten. Echter, toen ik las dat ik begeleid zou worden door iemand die bij mij in de buurt woonde, dacht ik: die stok achter de deur heb ik nodig.

Ik heb vrijwel direct de telefoon gepakt en een afspraak gemaakt. De intake was zo inspirerend dat vanaf dat moment bij mij de “eetknop” om ging. Ik ben nu een paar maanden verder en 20 kilo lichter. Ik heb mijn streefgewicht gehaald!!

Achteraf kan ik zeggen dat het mij 100% is meegevallen. De shakes begon ik lekker te vinden en ik verheugde mij op de reep chocolade die ik ’s middags mocht eten. Mijn man, die altijd de boodschappen doet, had het makkelijker gekregen, want hij hoefde voor mij in de supermarkt niet meer langs de chips-, kaas- en snoepafdeling. Dat scheelde een hoop geld, zodat niet alleen mijn gewicht, maar ook onze uitgaven in balans bleven.

Mijn coach zegt dat zij trots is op mij, maar ik ben juist zo trots op haar.
Inge, reuze bedankt !
José Dekker

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *