Kom in de maand oktober SAMEN afvallen en krijg beiden 2 dagen geheel cadeau!

Het verhaal van Kitty

Untitled design (2)

Elk jaar stond ik op 1 januari op de weegschaal, beseffende dat het jaar weer voorbij was en het afvallen weer niet gelukt was en vaak het tegenovergestelde had plaatsgevonden. Elk dieet heb ik wel geprobeerd, nooit is het me gelukt om mij van mijn overgewicht een goed gewicht te krijgen. Mijn gezondheid kreeg ook een knauw van het overgewicht, ik was vaak moe en lusteloos. Mijn schildklier bleek ook nog eens traag te werken, waardoor afvallen nog moeilijker was.

Van januari tot en met juli 2011 was ik 7 kilo afgevallen, mijn doel was voor mijn 40e op een gezond gewicht. Dat werd krap. In september zou ik 40 worden en in juli woog ik nog 92 kilo. In eerste instantie was ik geen voorstander van snel afvallen met shakes, repen en soep. Maar na een oriënterend gesprek besloot ik de eerste dag van de zomervakantie de gok te wagen. En wat ben ik blij dat ik dat gedaan heb. Het dieet was goed vol te houden, het geeft een enorm goed gevoel dat je snel afvalt en dat zonder hongergevoel te hebben. Echter zonder de gesprekken van mijn coach zou ik het waarschijnlijk niet volgehouden hebben en weer in mijn bekende valkuilen zou zijn getrapt. Dit is het enige dieet wat ik ooit gevolgd heb, waarbij je niet alleen nadenkt over je ‘moeilijke momenten’ en hoe je die kan voorkomen, maar ook bepraat over hoe je het straks als je klaar bent zou gaan doen. Afvallen is gemakkelijk, het volhouden is moeilijker hoorde ik regelmatig in mijn gesprekken en dat klopt inderdaad. Maar door goed naar jezelf te kijken, de spiegel die wordt voorgehouden te accepteren en gewoon vol te houden is het me gelukt.

In oktober woog ik 70 kilo en vanaf dat moment ben ik begonnen met het afbouwen en opbouwen naar een gezond eetpatroon.

Januari 2012: Wat is het heerlijk om nu op de weegschaal te staan! Het verschil met vorig jaar is enorm, mijn gezondheid is er op vooruitgegaan. De waardes van mijn schildklier zijn voor het eerst al 3 maanden stabiel en normaal. Ik ben gaan hardlopen en houd het vol.
De Straigth Away producten zijn zeker aan te bevelen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *