Kom in de maand oktober SAMEN afvallen en krijg beiden 2 dagen geheel cadeau!

Ik had eigenlijk de verwachting met een eigenwijs iemand te maken te krijgen

Via een reclame van Straight Away op de televisie kwam ik terecht bij EenGoedGewicht. Ik was mijn hele leven al blootgesteld aan allerlei diëten en had al veel meegemaakt. Mijn glucose was aan de hoge kant en de diabetesverpleegkundige wilde mij al medicatie voor gaan schrijven. Maar eigenwijs als ik ben liet ik dat niet zo maar gebeuren. Ik trok op tijd aan de bel en liet die beste dame wel eens zien, dat het ook anders kon. En dat het anders kon, dat lees je hier!

Ik had eigenlijk de verwachting met een eigenwijs iemand te maken te krijgen die mij wel even zou vertellen wat ik allemaal verkeerd deed. Dat was bij Inge totaal niet het geval. Als ze mij al wilde overtuigen dat ik iets moest veranderen, bracht ze het alsof het mijn eigen idee was: ze hield mij een SPIEGEL voor!

Het afvallen gaat op een makkelijke manier, je hoeft niet 2 maaltijden per dag te koken. De begeleiding van Inge is geweldig motiverend. Heerlijk om zo iemand als een stok achter de deur te hebben. Ik raad het iedereen aan! Inge gaat mee in je eigen verhaal. Het komt erop neer, dat we op een gegeven moment in gesprek zijn, waarbij Inge ineens iets benoemt wat ik eigenlijk zelf heb gezegd. Inge schudde mij wakker door te zeggen: dit en dat zeg je net zelf, dus waarom probeer je dat niet op die manier?
Het heeft mij geholpen 17 kilo kwijt te raken!
Dank je wel lieve Inge!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *