Kom in de maand oktober SAMEN afvallen en krijg beiden 2 dagen geheel cadeau!

Afval race……Mireille

10991055_788935937852159_5413030497866514307_n
Twee jaar geleden ben ik gestopt met hardlopen, had door een opleiding die ik volgde er voor mijn gevoel geen aardigheid meer in.
Nou dat heb ik lichamelijk wel gemerkt. Als je gewend bent 2 keer per week hard te lopen en de nodige hardloopwedstrijden te doen maar geen grote fysieke beweging meer…..
In 2 jaar tijd ging mijn gewicht naar de 78 kilogram. Nou moet ik er wel bij vertellen dat het mij ondanks het sporten wat ik gedaan heb nooit onder de 72 kilo ben geweest.


Afgelopen oktober (eigenlijk al eerder) was ik het meer dan zat. Ik wil minstens 10 kilo kwijt.
Mijn oom is coach bij “eenGoedGewicht” en ik heb bij Hans aangeven dat ik heel graag die kilo’s kwijt wil. Natuurlijk had ik bij verschillende andere familieleden al hele goede resultaten gezien door het gebruiken van de producten van Straight Away dus ik wist dat ik in combi met mijn eigen motivatie op het juiste adres was.
In overleg met Hans ben ik gegaan voor het 800 calorieën plan met Straight Away. Dit houdt in dat ik ’s morgens een shake neem, tussen de middag een reep en in de avond een uitgemeten en afgewogen 400 calorieën warme maaltijd. Ik heb bij de eerste levering van de producten verschillende smaken shake,s en repen geproefd. Al gauw kwam ik erachter dat de shake Coffee Noir en de reep Choco Crunch mijn voorkeur hadden. De rest van de periode heb ik dus deze smaken aangehouden ik heb nooit tijdens mijn hele afvalrace moeite gehad om deze producten te nuttigen.
Het warme eten werd steeds lekkerder, eerst lastig om alles af te meten maar na een week of 3 weet je bijna precies hoeveel rijst of pasta je klaar kan maken. Ik heb behoorlijk gevarieerd met het warme eten. Steeds meer uitdaging om een zo lekker mogelijke warme maaltijd te maken zonder, boter, sausjes, zout en suiker. Ik moet zeggen dat ons eetpatroon hierdoor positief is veranderd. Meer gebruik van olijfolie of kokosolie om in te bakken en braden. Veel verse groente en meer vis, kipfilet en rundvlees. Ik heb al 3 maanden geen varkensvlees meer gehad en ik mis het niks! Naast de producten drink ik 3 liter water op een dag en vul ik aan met thee en koffie.
Mijn eerste weegmoment na een week Straight Away…..wooh ik kon het bijna niet geloven. Ruim 4 kilo kwijt!! Natuurlijk veel vocht maar goed, dit werkte nog meer motiverend.
Ik heb in de weken dat ik alleen aan het diëten was geen moeite gehad dat mijn man en kinderen “normaal” aten. Ik haalde rustig warme broodjes beenham voor ze of van de snackbar friet. Ik wist dat ook ik heerlijk (misschien nog wel lekkerder) ging eten. En ik zag wekelijks mijn gewicht in kilo’s zakken en mijn BMI weer dalen. Zelf heb ik ook een weegschaal aangeschaft die aangeeft wat mijn BMI, vetpercentage, botpercentage, spiermassa, en waterhuishouding aangeeft. Hierdoor kan ik balans in mijn gewicht houden. Wat nog leuker is mijn man heeft na een maand zelf ook besloten om te starten met Straigt Away, hij werd gemotiveerd door mijn resultaten!!
In totaal heb ik 3 maanden het 800 calorieën programma van Straight Away gevolgd en ben ik momenteel bezig met mijn laatste afbouwweek. In deze 3 maanden ben ik 14 kilogram afgevallen.
Ik kan met trots zeggen dat ik momenteel 64.8 kilo weeg. Zo’n gewicht had ik nooit kunnen dromen. Natuurlijk komt er wel weer een kilo of 2 of 3 bij omdat ik weer naar de normale calorieën ga. Maar ik ben ervan overtuigd dat ik door het programma van een GoedGewicht.nl een ander eet patroon ontwikkeld heb wat er voor zorgt dat ik gezonder eet en mijn gewicht in balans kan houden.
Dankzij mijn lieve coach Hans ben ik daar gekomen wat ik nooit voor ogen had. Ik ben trots op mezelf dat ik een nieuwe garderobe heb kunnen aanschaffen ruim 2 maten kleiner en ik voel mij goed in mijn vel zitten.
Bedankt Hans Verver!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Comment *